Uskarp præstation resulterer i nederlag til NFH

Her til aften tørnede Viborg HK og Nykøbing Falster endnu engang sammen, og desværre endte kampen 26-33, og dermed må Viborg HK se sig besejret.

De to første kampe, som Viborg har spillet mod NFH i december, har været europæiske kvalifikationskampe, mens det i aftenens opgør var kvindeligaen, det gjaldt.

Viborg HK havde håbet på at trække minimum 1 point ud af kampen men taber den mod et velspillende hold fra Falster, og cheftrænerne ser netop kombinationen af en stærk modstander og egne mangler som årsagen til nederlaget:

´Vi laver alt for mange tekniske fejl, og det bliver vi selvfølgelig straffet for os, og når vi serverer den ene kontramulighed efter den anden, kommer det til at se rigtig grimt ud … der skal jo ikke gå 33 mål ind mod os.

Vi er for uskarpe i vores afslutninger, og især ser vores 7 mod 6 spil meget skrøbeligt ud i dag, hvorfor vi også går væk fra det.

Vi er egentlig godt med langt hen ad vejen, og vi har en rigtig fin periode i anden halvleg, hvor vores forsvar også fungerer godt, og vi får et par gode kontra. Vores gode periode er bare alt for kort til at slå et klassemandskab som NFH.

Vores bagspillere skal komme i fart, gå på mål og skyde på de rigtige chancer, læser situationerne og spiller den videre, når det er oplagt – tager gode beslutninger, og når vi gør det, spiller vi bare rigtig godt. Sådan var det ikke i dag, desværre.

I dag er det lidt som om meget fra den første kamp gentager sig, - vi har ikke lært nok af den, eller vi formår i hvert tilfælde ikke at omsætte det – længere er den vel ikke´.