Træerne vokser ikke ind i himlen

Træerne vokser ikke ind i himlen! Det måtte vi sande i dag, hvor vi tog imod Aarhus United i VIBOCOLD Arena. Foran godt og vel 1600 tilskuere, spillede de grønblusede sig til et enkelt point med cifrene 25 – 25.

Det blev en kamp, hvor kvaliteten af spillet var svingende, og hvor Viborg HK aldrig rigtig fik rystet Aarhus United af sig, til trods for at vi spillede os foran adskillige gange.

Den flotte opbakning i VIBOCOLD Arena kulminerede i de sidste angreb, hvor hele hallen rejse sig for at hjælpe pigerne til en sejr, og da kampen fløjtes af, er publikum nærmest stille, og skuffelsen lyster langt væk i både spillernes og trænernes ansigter.

Jakob Vestergaard er da også både ærgerlig og skuffet over indsatsen efter kampen:

´Vi leverer en decideret dårlig 1. halvleg, hvor vi laver mange tekniske fejl og spiller alt for hasarderet angrebsspil, som gør, at vi får svært ved at scorer mål. Vi modtager for mange tacklinger, og vi får ikke det flow i angrebsspillet, som vi har brug for, hvis vi skal komme til nogle gode chancer. I første halvleg dækker vi egentlig godt op – vi løber fint retur, og vores defensiv fungerer også fint.

I anden halvleg bliver vi bedre i angrebet, men vi kan pludselig ikke få den i kassen. Vi brænder simpelthen for mange chancer – også de helt åbne. Det betyder, at alle de gange hvor vi egentlig bør lukke kampen, mislykkes vi - fordi vi enten brænder, eller også er der en, der laver noget, som vi ikke har aftalt eller kaster mod mål uden chancen for at være i nærheden af at scorer. Anden halvleg giver deres 7 mod 6 også problemer for os, og de kommer til store chancer.

Jeg er glad for, at vi får point, og glad at vi stadig er ubesejret i 7 kampe, men når det er sagt, var det en øv kamp´.

Mathilde Rivas Toft blev kåret som kampens spiller med 6 mål på 9 forsøg. Moa Högdahl, Sara Hald, Charité Mumbongo og Ida Marie Dahl satte alle 3 mål ind hver, Fisker og Enkerud lavede et enkelt hver, mens Hovden blev noteret for 5 kasser.