Totaloplevelse via sponsorat i Viborg Håndboldklub

Med fjerde generation af Nonbo Jensen familien på vej ind i ledelsen af det store midtjyske vognmandsfirma Nonbo A/S, der som sin far og bedstefar er klar til at bakke op om Viborg Håndboldklub, er støtten til klubben fra vognmands- og fragtfirmaet sikret langt frem i tiden.

– Her i virksomheden har vi i alle årene valgt at støtte kraftig op om det lokale handels- og erhvervsliv. Og det gælder også sportsbranchen, siger Niels Ole Nonbo Jensen, der i dag driver firmaet.

Ole Nonbo Jensen og hans hustru Helle Nonbo Jensen, har begge den holdning, at det at støtte op om Viborg Håndboldklub giver mange hyggelige oplevelser og snakken over bordet i loungen og i Biocirc Arena, når de er på plads til klubbens hjemmekampe. De få gange de ikke selv kan bruge deres pladser, bliver disse tildelt håndboldinteresserede medarbejderne, som der i øvrigt er godt 60 af.

På spørgsmålet om den markante støtte til Viborg HK har en positiv effekt for et firma der mestendels fungerer uden for kommunegrænsen, er svaret fra Ole Nonbo Jensen entydig. – Ud over nogle lokale opgaver, der helt klar er en synergieffekt fra snakken i loungen og den markante synliggørelse i Biocirc Arena påvirker sponsoratet ikke den generelle omsætning. Men vi oplever tit, når vi leverer eller henter gods ude i landet, at der er mange af vore kunder der følger med i Viborghåndboldpigernes resultater. Dette fører ofte til en god hyggesnak, der på den lange bane er med til at fastholde de gode relationer mellem disse kunder og os.

Nonbo A/S største kundegruppe fremkommer ved et samarbejde med organisationen Danske Fragtmænd som firmaet, som de øvrige fragtmænd, er medejer af. Det tætte samarbejde betyder blandt andet, at  Nonbo A/S står for driften af Viborg Fragtcentral samt et stort lagerhotel. Hovedparten af de 60 medarbejdere er chauffører og distributionsmedarbejdere.

Ud over stykgodsfragtkørsel og vognmandskørsel har Nonbo A/S mange andre tilbud i ”det klarer vi også kassen”. Det gælder blandt andet kurerkørsel, kørsel med kran samt de meget fleksible Walking Floor Trailere, der er velegnet til såvel transport af bulk-gods eller gods af større volumen på eksempelvis paller. Hertil kommer blokvogne og tiptrailere.