Tonje Enkerud og Mathilde Rivas-Toft stopper i Viborg HK

Den norske duo Tonje Enkerud og Mathilde Rivas-Toft stopper med udgangen af denne sæson og takker klubben for mange gode oplevelser og masser af god erfaring.

´Jeg tager kun gode ting med fra min tid i VHK. Det er en fantastisk klub at komme til både sportsligt, socialt og i forhold til hele teamet rundt om truppen. Jeg oplever, at jeg har udviklet mig rigtig meget, og jeg har fået en solid erfaring med fra den danske liga, som har et højt niveau.

Jeg må også fremhæve VIBOCOLD Arena – det er en enestående hjemmebane, hvor vi oplever en super god opbakning og fremragende stemning, og det er noget, der betyder meget for os på banen. Det er også en fed oplevelse, at vores grønne fans tager med os, når vi spiller på udebane – det sætter vi stor pris på.

Hvis jeg skal fremhæve én, bliver det altså Liss – hun er der bare altid for os – hun følger os til træning og kampe - hun stiller op med alt fra opbakning, til hjælp og et godt kram´, siger Mathilde, mens Tonje nikker og supplerer:

´Jeg er helt enig. Jeg tager også kun en masse positivt med fra Viborg. Det er en virkelig god klub, og jeg er glad for alle dem, jeg har mødt i og omkring klubben.

Jeg må også tilslutte mig Mathildes ord om arenaen. Vi har haft så mange fede oplevelser i VIBOCOLD Arena, og det er et helt specielt sted at spille, hvor vi mærker den store opbakning fra byen.

Tiden i Viborg har udviklet mig som håndboldspiller, og jeg er blevet udfordret i den danske liga, hvor der spilles mere tempofyldt, end vi har været vant til i Norge, og det har på alle måder været lærerigt´, siger Tonje Enkerud.

Tonje Enkerud og Mathilde Rivas-Toft kom til klubben forrige sæson, og cheftræner Jakob Vestergaard sender dem videre med mange rosende ord:

´Vi har været virkelig glade for at have dem i klubben. De har begge bidraget godt, både på og udenfor banen, og især i denne sæson har de påtaget sig et stort ansvar, og det har været en fornøjelse at se, hvordan de har lagt lag på deres spil.

Det er et godt par at have i truppen. De giver den altid max gas til træning og kamp, og så udviser de imødekommenhed og dedikation, hvilket gør det rigtig fedt at arbejde med dem.

Nu skal vi slutte sæsonen af på bedst mulig måde, og her har de begge vigtige roller i forhold til at indfri de målsætninger, vi sammen har opstillet.

Jeg ønsker dem held og lykke fremover, og glæder mig til at følge dem´.

Alle nyheder