To vigtige point skal hentes i Horsens

2023 skydes i gang med en tur til Horsens, hvor vi skal møde HH Elite i kampen om 2 vigtige point i kvindeligaen.

´Endelig skal vi møde et nyt hold´ - fristes man til at sige efter, at vi tørnede sammen med NFH det meste af december. HH Elite er placeret som nr. 11 med 5 point, og vi som nr. 6 med 12 point, og når kampen fløjtes i gang kl. 18.30, løber vi på banen med en tro på sejr men også med udsigten til et svært opgør, siger cheftræner Jakob Vestergaard:

´Kigger vi på tabellen, kan man jo se, at vi har haft flere sejre end Horsens, og jeg har også en tro på, at vi i aften kan hive en sejr hjem. Jeg er dog også helt bevidst om, at der venter os en svær opgave mod et hold, der vil kæmpe med alt, hvad de har, for netop at få vendt skuden og trække point til sig.

Inden turneringsstart var Horsens et af de hold, vi forventede at skulle målte os med, og det er det egentlig også stadig. De har et godt mandskab, men de har bare haft svært ved at forløse potentialet og realiserer pointene.

Det bliver et gensyn med rigtig mange VHK´ere – Laura Damgaard. Anne Sofie Filtenborg, Stine Bodholt, Amalie Grøn, Majbritt Toft - og det giver altid lidt ekstra kolorit, når vi møder en flok tidligere spillere.

I vores egen lejr har vi bøvlet med masser af sygdom, desværre, og jeg kan faktisk ikke på forhånd sige, hvem der er klar, og hvor længe de enkelte er i stand til at spille, men jeg håber alligevel på, at vi er i stand til at løse og udnytte de spilmæssige udfordringer, Horsens har haft. Jeg tror, at det bliver en kamp med en lav målscorer – det hold, der evner at bryde modstanderens forsvaret og få angrebsspillet samt kontraspillet til at fungere, vil løbe med sejren´.

HH Elite mod Viborg HK kan ses på TV2 Sport og følges på Viborg Stift Folkeblads liveblog fra kl. 18.30.