To gode point til tabellen

Fjerde runde i Kvindeligaen gav efter en relativ lige kamp i Fælledhalen i Skanderborg mod et velspillende Skanderborg Håndbold to point til Viborg HK. Med et måls sejren i hus cementeret i kampens døende sekunder, kunne træner Ole Bitsch glæde sig over, at det denne gang var Viborg HK, der tog det sidste stik.

– Det er betydelig sjovere, når disse tætte kampe falder ud til vores fordel, lyder det fra Ole Bitsch, der også kunne glæde sig over, at holdet faktisk havde godt styr på kampen. – Det vore unge og mange nye spillere mangler, er at få lukket kampene lidt tidligere, så vi ikke bliver grebet af nervøsitet de sidste minutter. Og vi er godt på vej derhen. De nye spillere er faldet på plads i truppen godt støttet af de tilbageblivende fra sidste sæsons hold. Skal jeg alligevel fremhæve nogle i dag, bliver det Louise Søndergaard og Jana Mittun, der kampen igennem leverede en stor indsats.

Også de to målvogtere Ida Marie Kaysen og Claudia Rompen stod en godkendt kamp.  

VHK målscore: Louise Søndergaard 11. Jana Mittun, Christina Pedersen 4. Thilde Frandsen 3. Sara Hald 2. Alberte Simonsen, Julie Holm, Laura Thestrup, Camila Degn, Maria Fisker 1.