Thumbs Up for Viborg HK indsatsen i Nykøbing Falster

Dagen efter Viborg HK ´s forrygende indsats mod Nykøbing Falster Håndbold har cheftræner Ole Bitsch stadig svært ved at få armene ned. – Alle vore spillere lavede en rigtig god indsats. Når holdet spiller med den robusthed og tilstedeværelse som de udviste i går, kan vi spille lige op med alle hold i ligaen. Til gengæld er vi også på et sted i vores opbygning, hvor vi skal være klar og topmotiveret til alle kampene. Som vi også ser på resultaterne, er der ingen kampe i ligaen der er afgjort på forhånd. 

Opgøret mod Nykøbing Falster var en lige affære. Ved halvlegspausen stod der 17-15 i NFH ´s favør. Men en god pausesnak gjorde, at Viborg HK efter pausen fik stabiliseret forsvaret. – Vi bragte mere fysik og bevægelse ind i forsvaret samtidig med, at vi generelt spillede klogere med bolden. Dermed gav vi ikke så mange kontramuligheder til Nykøbing Falster, siger Ole Bitsch, der i samme åndedrag roser spillerne, for at respondere efter der plan, der blev aftalt i pausen.

Selv om alle spillerne brugte deres spilletid med en optimal indsats, har Ole Bitchs et par ekstra rosende ord til Louise Søndergaard og Christina Pedersen. – De har begge udviklet sig med en robusthed og kampoverskud, der gavner hele holdet.

Med sejren over Nykøbing Falster Håndbold holder Viborg HK fast i den midtergruppe i ligaen der, som det ser ud nu, kommer til at kæmpe om fem af de otte slutspilspladser.

Lørdag den 7. oktober 2023 venter der Viborg HK en svær opgave mod formstærke Ikast Håndbold. Kampen spilles kl. 14.00 i IBF Arena i Ikast.

Nykøbing Falster Håndbold – Viborg HK: 29-32

VHK målscore: Louise Søndergaard 11, Christina Pedersen 6, Alberte Simonsen 3, Laura Borg Thestrup 3, Sara Hald 3, Jana Mittun 2, Camille Degn 1, Thilde Fransen 1, Charité Mumbongo 1, Maria Fisker Stokholm 1,