Ta´ med Midtbus Jylland og støt Viborg HK

Når Viborgs grønne piger drager på pointjagt udenfor bygrænsen, er det Midtbus Jylland, der ruller ind foran VIBOCOLD Arena, fylder bussen og ruller afsted. Sådan har det (næsten) altid været og med den service, vi oplever, skal der ikke ændres på det, siger holdleder Liss Kristensen.

Midtbus Jylland har været en trofast partner i klubben igennem mange år, og det lokale busselskab har netop valgt både at forhøje og forlænge aftalen med håndboldklubben, så de nu er sølvpartner. Som et ekstra lag på aftalen tilbyder Midtbus Jylland nu også kontant afregning til klubben, når der kommer ordre med reference til Viborg HK:

´Vi har altid været meget glade for vores samarbejde med Midtbus Jylland, og hvis din klub, din virksomhed eller din familie skal på tur, kan vi kun opfordre til, at I også tager fat på Midtbus Jylland. Ender det med en booking, kvitterer Midtbus Jylland nemlig med at give 5% af prisen videre til klubben (husk at mærke din bestilling ”Viborg HK”) ´, fortæller Caroline Lyhne Hansen fra VHK.

Dette gælder alle bestillinger, firmaudflugter, turen hjem fra fest, VIP kørsel i 40 personers luksus bus, kørsel i minibus eller dobbeltdækkerbus.

Midtbus Jylland kan også være behjælpelig med planlægning og bestilling til jeres tur eller rejse til udlandet.

Bestilling sendes til Jakob Brix-Mouritsen fra Midtbus Jylland på jakob@midtbusjylland.dk eller på telefon 30656803.