Svær start

Frem til midten af 1. halvleg havde Viborg HK i onsdagens kamp i VIBOCOLD Arena styr på tropperne fra mesterholdet Odense Håndbold.

Tonje Enkerud og Emilie Hovden sørgede for en hurtig Viborg HK føring, der skabte optimisme blandt de godt 1.400 tilskuer.

Gode tyve minutter
Men som kampen skred frem, blev det tydeligt, at fynboerne havde mere styr på kampen end viborgenserne. – Men vi skal først og fremmest have fokus på de første tyve minutter af kampen, siger træner Jakob Vestergaard. - I den periode dækkede vi fremragende op, og spillede det suverænt bedste angrebsspil, vi har spillet indtil nu. Men så begyndte vi at lave mange fejl. Blandt andet driblede vi lidt for meget, og begyndte at skyde i situationer, hvor vi ikke skulle skyde, lyder det fra Jakob Vestergaard.

De lidt svingende præsentationer bør dog ikke skygge for, at flere af spillerne gjorde et godt stykke arbejde mod en svær modstander. Således kom der blandt andet flere redninger fra Anna Kristensen, hvor publikum havde set bolden i mål.

Og som skrevet viste de første tyve spillede minutter, at de 14 spillere trænerteamet på nuværende råder over har potentialet til at overtrumfe håndboldkommentatoren Bent Nyegaards gæt på Viborg HK ´s placering i tabellen ved afslutningen af grundspillet. Og med positive meldinger fra Norge, hvor Moa Högdahl tirsdag blev opereret for sin fodskade, er der ingen tvivl om, at Viborg HK kommer helskindet gennem sæson 2022/2023.

Alle nyheder