Storsejr over Sønderjyske

Med dagens storsejr (41 - 29) over Sønderjyske sikrede Viborg HK sig igen 2 point, og dermed er vi endnu tættere på den eftertragtede slutspilsplacering.

Holdets anfører Maria Fisker kalder sejren i dag for en ægte arbejdssejr, og hun er tydeligvis tilfreds med resultatet:

 ´Jeg synes, at vi spiller en super god kamp i dag. Det er en rigtig arbejdssejr, hvor alle mand knokler, og hvor vi får mange i spil. Det er dejligt, det rykker os sammen, og det betyder også, at alle er i god tilstand efter kampen, og alle er tanket godt op med selvtillid´.

Der er også udelukkende roser fra cheftræneren efter sejrssangen i omklædningsrummet, hvor han fremhæver den gode holdindsats, få tekniske fejl, et godt angreb og en god defensiv:

´I gjorde det simpelthen fremragende. Sådan må I gerne spille hver gang, for så bliver det altså rigtig sjovt. I fulgte taktikken, I leverede gode præstationen over hele banen og i begge ender.

Vi var klar fra start, og skabte en solid føring allerede indenfor den første del af første halvleg, og det var fantastisk at se, så fokuserede vi var.

I har virkelig god grund til at være tilfredse med dagens indsats og resultat´.

Mathilde Juncker var tilbage i målet efter en mindre skade, der holdt hende ude af Esbjerg kampen. Hun stod en flot kamp og havde en redningsprocent 35,3, og efter kampen var hun glad for at være tilbage:

´Det var jo virkelig ærgerligt, at jeg blev skadet, for jeg havde lige stået en rigtig god kamp mod Ajax, som jo var min førte kamp efter Annas exit. Heldigvis var det ikke så alvorligt, og jeg er meget glad for, at jeg allerede kunne spille igen i dag og selvfølgelig også for, at jeg hurtigt kunne finde min plads og arbejde mig godt ind i kampen´.

Viborg HK´s helt nye målvogter Ida Marie Kaysen havde med dagens kamp ligadebut, og det var med sommerfugle i maven, hun løb ind i VIBOCOLD Arena, fortæller hun:

´Jeg var meget spændt og også nervøs. Da jeg blev sendt ind for at redde straffekast, havde jeg det bare sådan: Den her … den skal hun bare brænde! Og det gjorde hun!

Det er en fantastik hal at spille i, så det var ekstra fedt at have ligadebut i det, der nu er min hjemmebane. Jeg synes også, at pigerne var virkelig søde til at tage imod mig og støtte mig – altså de heppede og roste mig, så det var fedt at mærke´.

Næste hjemmekamp er allerede på onsdag, hvor vi møder København Håndbold kl. 18.30.

Alle nyheder