VVS Mesteren i ny aftale med Viborg HK

Vi satte os ned med Torben Storgaard, indehaver af VVS Mesteren, der har valgt at støtte Viborg HK som sponsor. Torben delte sin motivation og forventninger til samarbejdet, og vi fangede også nogle interessante detaljer om VVS Mesteren.

Torben er begyndt som sponsor, delvist tiltrukket af håndværkernetværket. Han ser det som en spændende mulighed for at netværke med andre lokale håndværkere og det åbner dørene for samarbejde på tværs. Han kender allerede en del i netværket og ser det som en positiv bonus.

Dog understreger Torben, at hans hovedmål med sponsoraftalen er at støtte Viborg HK. Netværket er et ekstra plus, ikke den primære årsag.

VVS Mesteren servicerer både private, erhverv og offentlige institutioner, hovedsageligt rettet mod private kunder. Med tre svende ud over Torben selv og en kontordame er virksomheden veldrevet. Torben har planer om snart at ansætte en lærling. Han har en dreng i praktik lige p.t. og en pige, som starter i praktik i uge 50. Torben, der er sensor ved svendeprøver, har bemærket en positiv udvikling med flere kvinder i faget. Han ser det som en god tendens og glæder sig over mangfoldigheden.

VVS Mesteren startede sin virksomhed i 2004 og har siden leveret pålidelige VVS-tjenester.

Salgschef i Viborg HK, Malene Yding, udtaler: "Vi har fået ret godt fat i håndværkere i Viborg og omegn, så vi håber, at Torben kan nyde godt af netværket. Vi er rigtig stolte, når vi får en ny samarbejdspartner med i klubben. Det vidner om, at vi gør noget rigtigt, og vi er meget glade for at have Torben med."