Vores Bager forlænger og opgraderer til Bronze partner

´Byens bedste brød og kager´ – mere præcist kan det ikke siges, og netop det udsagn har vi hørt mange gange fra vores VIP-gæster, for er man en del af erhvervsklubben til Viborg HK´s hjemmekampe, har man igennem sæson 2022/23 kunnet lade smagsløgene begejstre i et bredt udvalg af de lækreste kager, der er blevet serveret i pausen mellem 1. og 2. halvleg.

Denne ekstra forkælelse til kaffen var et nyt tiltag i sidste sæson, og det blev taget så godt imod, at vi helt sikkert kan forvente massive klager og stor ballade, hvis ikke vi fortsætter tiltaget, siger salgschef i Viborg HK Malene Yding med et smil:

´Da vi startede med at servere napoleonshatte, fastelavnsboller, brownies og sprøde hindbærsnitter fra Vores Bager i pausen, blev det ikke overraskende en stor succes, og der gik ikke længe, før vores gæster spurgte til, hvad dagens kage var. Vi kan mærke, at det betyder noget med den ekstra forkælelse, og derfor er vi også glade for, at vi har indgået en ny og større aftale med Vores Bager, så vi kan bibeholde det populære tiltag´.

Hos Vores Bager har de også været glade for samarbejdet, og var derfor også interesseret i både at forlænge og forhøje engagementet med håndboldklubben, fortæller indehaverne Troels Nielsen og Jeppe Frederiksen:

´Det er en fornøjelse at arbejde sammen med håndboldklubben. De er gode til at skabe ekstra opmærksomhed omkring os og det, vi leverer. Det sker jævnligt, at der kommer kunder i butikken, der fortæller, at de har smagt vores kager i loungen og / eller hørt om os igennem VHK, og det betyder jo, at vi helt konkret kan mærke, at samarbejdet gør en forskel på synlighed og omsætning.

Desuden er vi glade for, at vi med vores aftale er med til at bakke op om et af byens store kultur- og sportsbrands, for det er med til at gøre Viborg til en aktiv og attraktiv by at bo i´.