Viborg HK, SPORT 24 og Puma indgår 3-årig aftale

Når den nye sæson fløjtes igang, og truppen løber på banen, bliver det igen iklædt Puma.

Viborg HK, SPORT 24 og Puma har nemlig forlænget den nuværende aftale med yderligere 3 år til stor tilfredshed for alle parter.

Sponsor- og marketing manager for SPORT 24, Kenneth Lionett udtaler:

´Hos SPORT 24 er vi glade og stolte over at have forlænget vores aftale med Viborg HK. Viborg HK har i mange år været med i toppen af dansk håndbold og har mange af de samme værdier, som vi også vægter højt hos SPORT 24.

Vi glæder os til, over de næste 3 år, at styrke vores partnerskab yderligere med en af Danmarks mest succesfulde klubber gennem tiden. ´

Holdleder Liss Kristensen er uden tvivl den person i klubben, der har den tætteste kontakt til SPORT 24 og Puma, da det er hende, der søger for at hele ligaholdet inkl. trænere og fysioterapeut er klædt godt og korrekt på til såvel træning som nationale og internationale kampe. Liss Kristensen fortæller, at hun glæder sig over, at klubbens tøjpartner på er plads for de næste 3 år – og ikke mindst er glæden stor, fordi det lykkes at fortsætte det eksisterende og velfungerende partnerskab:

´Jeg er meget glad for, at vi forsætter med Puma og SPORT 24. Tøjet er lækkert, kvaliteten er god, og vores samarbejde fungerer ubeklageligt.

Vi er vant til at arbejde sammen, og dermed ved alle parter også, hvad vi forventer af hinanden, og hvad en sæson kan byde på, og det giver en god tryghed. Når den globale tekstilindustri er præget af leveringsudfordringer, er det især en fordel med det gode kendskab, vi har til hinanden, for nogle gange skal der arbejdes hurtigt, og der findes kreative løsninger, hvis vi pludselig har brug for et ekstra sæt spillertøj til europæisk turnering.

For Viborg HK er signaturen på aftalen sat af direktør, Jens Steffensen, som siger: 

´Jeg er glad for, at vi er blevet enige om en 3-årig aftale – for en sportsklub er en tøjpartner en vigtig del af vores økonomi og vores dagligdag, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med både SPORT 24 og Puma, hvor vi fra begge oplever et stort engagement´.

Alle nyheder