Viborg HK har netop indgået en ny aftale med Morcon.

Vi er glade for at kunne meddele, at Morcon har valgt at fortsætte som en værdifuld sponsor for Viborg HK. Rene Carstens, direktør i Morcon, fortæller, at de begyndte som sponsor for Viborg HK sidste år, og at det var en naturlig beslutning at fortsætte i denne sæson.

Rene forklarer, "Jeg fortsætter som sponsor for Viborg HK, fordi der i år er 21 erhvervsfolk, der har dannet et håndværker-netværk for at optimere vores sponsorat. Vi mødes seks gange om året, og deltagelse er obligatorisk. Her deler vi input og arbejder sammen for at styrke hinanden men også klubben med nye idéer."

Med 25 ansatte i Morcon, hvor de fleste arbejder langt væk fra Viborg, er billetter ikke den samme afgørende fordel som tidligere. Derfor er netværksaspektet af sponsoratet blevet en vigtigere faktor for Rene.

Rene understreger, at han sjældent afviser sponsorater for lokale klubber. Han mener, "Morcon kan gøre en stor forskel med relativt små bidrag." Derfor støtter han gerne de små lokale foreninger og klubber.

Morcon er et entreprenørfirma med specialisering inden for jord-, beton-, kloak- samt belægningsopgaver. Samarbejdet med andre entreprenører i byen er fremragende, da de alle vægter kvalitetsarbejde og samarbejde højt. "Viborgs samarbejdsvilje er fantastisk," siger han, "Vi støtter hinanden i projekter, både her i landsdelen men også i Tyskland. Der er plads til os alle, da vi har opbygget et solidt ry inden for vores branche."

Salgschef Malene Yding udtaler: "Nu, hvor vi implementerer nye strategier, er det afgørende, at vores loyale samarbejdspartnere i klubben fortsætter med deres støtte. Dette sender et klart signal om, at vi bevæger os i den rigtige retning. Vi er derfor ekstremt glade for at have Morcon som en stærk samarbejdspartner på vores rejse mod succes i kvindeligaen."