Viborg HK forlænger med FysioDanmark Holstebro

Igennem de seneste 4 år har Morten Vanggaard, FysioDanmark Holstebro, sørget for behandling af Viborg HK´s ligakvinder, når det har været nødvendigt, og sådan bliver det ved med at være

Viborg HK og FysioDanmark Holstebro har nemlig valgt at forlænge aftalen med 3 år.

Forlængelsen sker qua et godt samarbejde mellem de tre vigtigste aktører i aftalen: spillere, fysioterapeut og klub, siger Jens Steffensen, direktør i Viborg HK:

´I en professionel sportsklub er en fysioterapeut en af de virkelig vigtige brikker. Vores spillere skal og vil yde på deres individuelle topniveau og for at være i stand til det, er det afgørende, at der tages hånd om såvel forebyggelse som små og store skader. Det siger sig selv at en kapacitet som Morten Vanggaard, der har arbejdet med håndboldspillere igennem snart 20 år, har opbygget et indgående kendskab til netop de udfordringer, en håndboldspiller slås med, og den viden giver et godt udgangspunkt for at holde spillerne i en god tilstand eller hjælpe dem bedst muligt igennem et skadesforløb´.

Morten Vanggaard glæder sig til at arbejde videre med Viborg HK, hvor han oplever, at spillerne har et godt træningsmiljø og en stor ærgerrighed omkring den sportslige udvikling:

´Det er en fornøjelse at arbejde i den professionelle sportsverden. Det er fagligt udfordrende, og miljøet er helt unikt at færdes i. Når man er en del af en trup, der kan, vil og skal præstere, gør det også en skarp på egen indsats - og så giver det jo en masse positiv energi at arbejde med topidrætsudøvere.

Jeg har været en del af Viborg HK igennem flere år og har altid synes, at vores samarbejde har fungeret ubehageligt, så det glæder mig selvfølgelig, at vi har indgået en ny aftale – ikke mindst glæder jeg mig også over, at jeg dermed får mulighed for at se det fulde udbytte af de samarbejdsaftaler, som vi har indgået med nogle af de bedste aktører i branchen: Spors Pharma og der levere sportsplejeprodukter i verdensklasse, sportskirurgen Kasper Saxtrup og Privathospitalet Mølholm – dette samlede set up sikrer virkeligt, at pigerne er i de bedste hænder.  

Morten Vanggaard har godt 20-års erfaring som fysioterapeut i håndboldverdenen og har siden 2004 arbejdet med elitehåndboldspillere.  

På klinikken i Holstebro har FysioDanmark en bred vifte af fysioterapeuter, og Viborg HK råder med denne konstellation over ekspertise indenfor alle områder, så er der problematikker, der rækker udover det normale, kan spillerne sendes til klinikken i Holstebro – også fx til ultralydsscanninger.