Velkommen til Kloak Ekspressen som ny sponsor for Viborg HK

Vi har haft fornøjelsen af at tale med Morten Johansen, daglig leder hos Kloak Ekspressen, om deres engagement og støtte til vores elskede håndboldhold.

Det har altid været vigtigt for Kloak Ekspressen at støtte lokalsamfundet, og da Malene kontaktede Frank Johansen, indehaver af Kloak Ekspressen, blev en aftale hurtigt landet. En fredag aftalte de betingelserne, og med et smil sagde Frank, "Hvis vi kan have et skilt oppe og klar i hallen til hjemmekampen i morgen, så har vi en aftale." Skiltet var oppe til tiden, og familien var stolt over at spotte det i hallen under hjemmekampen.

Morten deler, "Vores primære forventninger med aftalen er at støtte lokalt, men vi håber også på mere eksponering. Vi arbejder jo ikke i København, så vi vil gerne ses og eksponeres i Viborg og Midtjylland. Derfor er VHK helt perfekt for os."

Kloak Ekspressen tilbyder en bred vifte af kloakservices, herunder reparation, spuling, undersøgelse og TV-inspektion. De tilbyder også snerydning i Viborg, udlejning af materiel som toiletvogne, minigravere og minigeder. Som en ny tilføjelse til deres serviceudbud kan de nu også håndtere skadedyrsbekæmpelse af små insekter og småkravl.

Med 26 dedikerede medarbejdere og en start i år 2000, er Kloak Ekspressen nu en vigtig del af Viborg HK's sponsornetværk.

Malene Yding, Salgschef i Viborg HK, udtrykker glæde over samarbejdet, "Kloak Ekspressen er ny samarbejdspartner i klubben, og det er vi rigtig glade for. Jo flere der kommer med, jo flere bliver også interesseret i at bakke op om det. Kloak Ekspressen er med til at skabe oplevelser og netværk i byen, så derfor er vi glade for at få dem med."