Thomas Nørgaard forlænger sin aftale med yderligere 2 år

Thomas Nørgaard har været en god og trofast sponsor igennem mange sæsoner, og derfor er det med stor glæde og stolthed, at vi nu har landet en ny 2-årig aftale med dem.

Thomas Nørgaard er en entreprenørvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af ydelser fra belægningsarbejde og støbearbejde til udlejning af maskiner. De går højt op i kvalitet og kalder sig selv for "din lokale entreprenør" i bl.a. Viborg, hvorfor vi er glade for, at de har valgt at støtte den lokale sport.

Vores samarbejde med Thomas Nørgaard er en stor fornøjelse”, siger Caroline Lyhne og fortsætter:

Deres støtte og engagement betyder meget for mig og klubben. Gennem vores samarbejde har vi haft mulighed for at øge deres synlighed, og derfor er det altid dejligt, når de også selv føler, at de får noget ud af deres eksponering. Derfor har det resulteret i, at de nu laver en ny 2-årig aftale. Vi er meget taknemmelige for, at vi kan fortsætte vores gode samarbejde, og at Thomas Nørgaard forbliver en del af holdet de næste 2 sæsoner i Viborg HK.”

Steffen Christensen fra Thomas Nørgaard glæder sig også over samarbejdet og fortæller, at:

”Vi støtter Viborg HK, fordi det er vigtigt for os at have en lokal sportsgren, der gør det godt. Det er desuden nogle dygtige piger, der altid viser glæde og kampgejst uanset hvordan det går, hvilket vi gerne vil støtte og værne om.”

Tak for støtten til Viborg HK.