Svanerent

Svanerent og Viborg HK indgår partnerskab

Når Viborg HK tager imod Danmarks bedste kvindehåndboldhold, indebærer det også, at Heidi Astrup loungen fyldes af VIP gæster, der mødes over et glas vin eller en kop kaffe til lidt hygge og håndboldsnak.

´Når vores VIP-medlemmer rykker ind, har vi det ligesom, når vi får gæster privat – det må gerne være rent og pænt. Derfor er det en stor fornøjelse, at vi har fået en aftale med Svanerent. De kommer, når vi aftaler det, og de efterlader en lounge, der er ren og indbydende. Det virker måske som en lille ting, men på en kampdag er der en meget lang liste med opgaver, der skal løses, og derfor har den pålidelighed, vi oplever med Svanerent, stor betydning´, fortæller kommerciel chef Caroline Lyhne.

Dan Bjerregaard takker for de pæne ord, som håndboldklubben sender hans vej, men smiler også lidt over dem.

´Sådan en udtalelse møder vi ofte: At vores kunder ligefrem bliver glade for, at vi lever op til det, som vi siger!

For os er tilliden det vigtigste – man skal kunne stole på de personer, man inviterer ind i sin virksomhed, og derfor er vores værdier også altafgørende, og jeg tør godt love, at når man møder en medarbejder fra Svanerent, så møder man et ansvarligt menneske, som man kan have en god dialog om opgaverne med´.

Udover at gøre rent i loungen og på kontoret, er det også Svanerent optørrer, man ser suse ud på banen i kampene, når dommere eller spillere mener, at gulvet trænger til at blive tørret af.