Restaurant Rod fortsætter som dedikeret sponsor i Viborg HK

Vi satte os ned med Zeid, den stolte indehaver af Restaurant Rod, der har været dedikeret sponsor for Viborg HK i hele 7 år. Zeid, der er en sand Viborg-dreng, delte sine tanker om den spændende rejse med VHK og engagementet i lokalsamfundet.

Zeid begyndte som ivrig sponsor til stort set alle der spurgte, men med tiden lærte han vigtigheden af at vælge de rette samarbejdspartnere. Hans hjerte banker for Viborg HK, og synet af skiltet i BioCirc Arena fylder ham med glæde.

Med en datter, der selv spiller håndbold, er engagementet i klubben personligt for Zeid. Han ser sit sponsorat som en måde at støtte byen og være aktiv på lokalt plan.

Restaurant Rod har eksisteret i 7 år og har kun oplevet medvind. Zeid pointerer vigtigheden af konstant fornyelse og at finde sin egen niche for at opnå succes. Med 23 medarbejdere på lønningslisten og et koncept, der kombinerer à la carte-restaurant med ud-af-huset-arrangementer, fortsætter Restaurant Rod med at imponere.

Salgschef i Viborg HK, Malene Yding, udtrykker sin glæde over samarbejdet, "Rod er et af byens absolut bedste spisesteder. Derfor er det en fornøjelse at have en aftale med en samarbejdspartner som Zeid, som betyder, at vi kan invitere gode samarbejdspartnere ud til en god middag. Man er altid sikker på at få en god madoplevelse, når man er inviteret på Rod. Zeid har altid været utrolig serviceminded og fleksibel i forhold til vores aftale, som han gerne tilpasser, så det passer vores behov."

Zeid afslutter med et smil og siger, "Hvis man vil have succes, skal man blive ved med at opfinde sig selv og finde sin egen unikke vej." Et inspirerende indblik i en restaurantejers rejse med et hjerte for Viborg og en dedikation til klubben.