Restaurant Latinerly og Viborg HK indgår partnerskab

I Viborgs bymidte finder vi Restaurant Latinerly, som er det naturlige mødested for såvel unge som det mere modne publikum.

Nu vokser glæden hos truppen, da en spændende samarbejdsaftale mellem Viborg HK og Restaurant Latinerly netop er blevet præsenteret. Restauratør Nils Holm udtrykker sin begejstring for det nye partnerskab og deler, "Vi glæder os over at have indgået denne samarbejdsaftale med Viborg HK. Det er vigtigt for os at støtte op om vores lokale ligahold”.

“For os handler det om den personlige kontakt. Vi har allerede en tæt forbindelse med håndboldklubben, med folk som Ulrik Wilbek som formand for Ølklubben her hos os, og mange andre, som vi ofte ser i restauranten. Samarbejdet mellem Restaurant Latinerly og Viborg HK styrker netop den relation, som vi har med vores gæster", siger Nils Holm.

Malene Yding, salgschef hos Viborg HK, siger: "Vi ønsker at inddrage byen i større omfang end tidligere og forkæle vores sponsorer og samarbejdspartnere på flere måder og ved flere lejligheder end bare på kampdage. Og derfor er vi meget glade for at have fået aftalen med Restaurant Latinerly på plads”.

Med den spændende alliance mellem Viborg HK og Restaurant Latinerly kan både spillere og fans se frem til en sæson fyldt med håndbold og kulinariske delikatesser, der vil styrke båndet mellem klubben og byens kulturelle ikon, Restaurant Latinerly.

Restaurant Latinerly har i årtier været mere end blot et spisested - det har været et kulturelt samlingssted. Siden den 10. april 1954 har mennesker i alle aldre og baggrunde, fra Viborg og udlandet, delt den hyggelige kælder atmosfære blandt træmunkene på Latinerlys vægge. Latinerly, eller blot "Ly," er synonymt med kultur af højeste kaliber. Fra sin begyndelse som "krostuen i kælderen" har Latinerly på sin egen stille måde fulgt med tiden og tiltrukket forskellige samfundslag.