Peter Larsen Kaffe forlænger med Viborg HK

Den lokale kaffeproducent, Peter Larsen Kaffe, har været en af de mest loyale partnere i Viborg HK igennem tiden, og det er et partnerskab, der fortsætter i sæson 2023/24. Kaffelogoet beholder dermed sin plads på spillertrøjerne.

´Et vigtigt signal´ udtaler Malene Yding, salgschef i Viborg HK, om aftalen:

´Der er ingen tvivl om, at Peter Larsen Kaffe er en af byens stoltheder. Det er en virksomme med stolte traditioner og en lang historie. Det er også en virksomhed, der rækker langt ud over lokalområdet, og som i den grad har formået at forny sig og indtage scenen som et af de mest innovative og bæredygtige kaffebrands herhjemme.

Selvfølgelig er vi stole over, at vi igen indgår en aftale med Peter Larsen Kaffe og især over, at vi igen i den kommende sæson bærer deres logo på trøjerne.

Peter Larsen kaffe er en ekstrem vigtig samarbejdspartner for os og er også en af de partnere vores øvrige sponsorer og byen holder øje med, så denne gentegning er betydningsfuld på mange parametre´.

Når Peter Larsen Kaffe forlænger sin aftale med Viborg HK ligger der flere overvejelser bag, fortæller direktør Claus Bertelsen:

´Som hovedsponsor i fodboldklubben er det nok ikke gået nogens næse forbi, at vi har et stort engagement der, men Viborg er og har igennem mange år også været en af de mest markante håndboldbyer. Selvom fodbolden nok løber med størstedelen af opmærksomhed lige nu, skal vi ikke glemme, at håndboldpigerne også er med til at sætte Viborg på landkortet og stadig tiltrækker meget medieomtale til byen, og det vil vi gerne fortsat bakke op om.

Det bliver spændende at følge klubbens udvikling, for jeg oplever, at der bliver sat flere gode tiltag i gang, og det er jo dejligt at se, at Generation Handball og eventen Verdensstjerner i Viborg kunne tiltrække fulde huse. Den udvikling håber vi fortsætter, for det vil da være glædeligt for Viborg, hvis både håndboldarenaen og fodboldstadion fyldes af sportsglade viborgensere´.

Som en del af aftalen tiltræder Viborg HK også aftalen Det Grønne Kort, der er et forpligtende etisk kodeks, der skal sikre fokus på lige rettigheder for alle, nultolerance for krænkende adfærd, nedbrydelse af tabuer og sportsmanship.