Ny Sponsorstøtte: J Jensen slutter sig til Viborg HK

Vi er meget stolte over at kunne byde J Jensen velkommen som en sponsor for Viborg HK. Regionsdirektør i J Jensen, Thomas Kolbeck, delte sin glæde og forventninger til samarbejdet med klubben:

"Vi har en lang tradition for at støtte op om sportsklubber, og det er en ære for os at bakke op om Viborg HK. Vi ser også frem til det nye håndværkernetværk og håber at kunne skabe faglige relationer og møde spændende mennesker gennem dette initiativ."

I sit 6-årige engagement hos J Jensen har Thomas set virksomhedens imponerende landsdækkende tilstedeværelse vokse, og han understregede virksomhedens alsidighed:

"J Jensen er Danmarks førende nedrivningsvirksomhed, og vores kompetencer spænder bredt. Fra at rive et parcelhus ned til omfattende renoveringer eller store total nedrivninger, har vi ekspertisen og erfaringen."

Salgschef Malene Yding fra Viborg HK udtrykte sin glæde over den nye samarbejdspartner:

"Det har stor betydning for klubben at indgå en stor aftale med en ny sponsor som J Jensen. Vi er meget glade og stolte af at have dem med ombord og ser frem til et udbytterigt samarbejde."

Denne alliance markerer ikke kun tilføjelsen af en ny sponsor til Viborg HK-familien, men repræsenterer også et spændende kapitel og potentiale for fælles succes.