Ny spiller til Viborg

Sæson 2023/24 er lige om hjørnet, og vi er glade for, at vi kan præsentere en ny spiller til klubben .. dog er det nok (forhåbentlig) mest én, som vi kommer til at se udenfor banen!

De fleste kan nok nikke både genkendende og anerkendende til navnet, og det er da også med stolthed, at Viborg HK kan offentliggøre, at Lindholm Biler er ny partner i klubben.

´Vi er rigtig glade for, at vi har fået Lindholm Biler med i klubben, og med den kreativitet, som de allerede ved de indledende møder har budt ind med, skal det nok blive et udbytterigt partnerskab.

Lindholm Biler er en af de mest eksponerede bilforhandlere i Viborg, og når de går ind i Viborg HK, ved vi, at det være med til at tiltrække andre sponsorers opmærksomhed, så det er en god sidegevinst ved at kunne præsentere dem som ny spiller – udenfor banen´, fortæller salgschef Malene Yding.

Lindholm Biler har nu altid bakket op om de grønblusede men ikke på den måde, som vi kommer til at se i den kommende sæson, fortæller marketingansvarlig Lise Høyer:

´Vi indtræder som partner i Viborg HK og vil derfor tage en mere aktiv del i klubben. Vi synes, at VHK er blevet mere synlige og bedre til at række ud og tilbyde alternativer til de helt klassiske sponsorater, og det er på den baggrund, at vi har sagt ja til et partnerskab.

Vi kommer til at bruge vores aftale til eksekvering af flere marketingtiltag og også til personalepleje, så vi glæder os til den kommende sæson´.

Lindholm Biler har siden 1976 leveret topklargjorte, brugte biler til skarpe priser og sender imponerende +3500 brugte biler fra adressen på Gl. Aarhusvej hvert år.

Bilhuset rummer altid mere end 250 nyere, brugte biler – heriblandt også elbiler.