Kolbeck Vikar er tilbage som sponsor i Viborg HK

Vi er glade for at meddele, at Kolbeck Vikar vender tilbage som stolt sponsor for Viborg HK under ledelse af direktør Thomas Kolbeck. Med 10 års erfaring i branchen udtrykte Thomas sin glæde over at støtte byens håndboldhold:

"Viborg HK har implementeret mange nye tiltag, og man kan tydeligt mærke, at der er et velstyret hold bag klubben, der virkelig brænder for succes."

Kolbeck Vikar, som er Viborgs lokale vikarbureau, ser samarbejdet som en mulighed for at bidrage til det lokale fællesskab og støtte op om klubbens initiativer. Thomas tilføjede:

"Vi er en lokal Viborg virksomhed med en afdeling i København. Vi lejer vikarer ud til både byggebranchen, industri, produktion, kontor m.m. - vi er i det hele taget et fuldservice vikarbureau inden for de fleste brancher."

Salgschef Malene Yding fra Viborg HK udtrykte glæde over at have Kolbeck Vikar med som sponsor i klubben igen og håber på gensidige fordele:

"Vi håber, at Viborg HK kan bidrage til Kolbeck Vikars forretningsområde fordi vi har en masse kontakter i erhvervslivet i Viborg. Vi er meget glade for det nye samarbejde og ser frem til at skabe værdi sammen."

Dette partnerskab markerer ikke kun en gensidig støtte mellem virksomhed og klub, men styrker også båndet mellem Viborg HK og lokale erhvervsinteresser.