Keydesign styrker Viborg HK med visuel ekspertise

Vi er glade for at annoncere, at vores sølvsponsor, Keydesign, fortsætter deres støtte til Viborg HK. Udover at have deres flotte logo på vores spilleres skuldre går deres engagement langt ud over det synlige.

Jakob Harrestrup, direktør hos Keydesign, delte nogle tanker om denne værdifulde forbindelse: "VHK har altid haft en speciel plads i mit hjerte og i min families hjerte. Vi har troligt fulgt klubben i mere end 30 år, og grønt har altid været farven på vores stolthed. Selv mine forældre er frivillige i klubben, og min storebror er dybt engageret og sponsor gennem Rejsechefen."

Keydesign arbejder på at styrke klubbens visuelle profil med fokus på at tiltrække nye grønne hjerter gennem strategisk marketing og hjælp til at håndtere og optimere på diverse platforme. Samtidig har vi Maria Fisker på lønningslisten hos Keydesign, som ved siden af sin håndboldkarriere uddanner sig inden for marketingverdenen.

- Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Keydesign, der strækker sig over flere områder såsom vores hjemmeside, opsætningen af vores MatchMagasin som kommer online før hver hjemmekamp, avisannoncer med mere. Keydesign har været en central medspiller i udviklingen af vores visuelle profil, og deres dedikation og ekspertise har været afgørende for klubbens fremtræden på forskellige platforme." - Malene Yding, Salgschef, Viborg HK

Vi ser frem til at fortsætte dette frugtbare partnerskab med Keydesign og skabe en endnu stærkere fremtid sammen.