Keydesign ny sølvsponsor i Viborg HK

Med ønske om at styrke håndboldklubbens marketingindsats, har Viborg HK og Keydesign indgået et nyt partnerskab, og Keydesign har tegnet et Sølvsponsorat i klubben.

´Når vi har indgået aftale med Keydesign, betyder det, at vi har adgang til en hel marketingafdeling, der kan hjælpe os med at optimere på kommunikations- og marketingområderne.

I en sportsklub lever vi jo bl.a. af at skabe værdi og synlighed for sponsorer, kommune, Viborg by og øvrige samarbejdspartner  – det er jo en meget stor del af vores samlede produkt at kunne skabe eksponering.

Vi er jo begunstigede af, at vi som sports brand allerede har mediernes opmærksomhed, og den opmærksomhed skal vi konvertere til eksponering til alle de, der støtter op om os.

Jeg forventer derfor, at vi med Keydesign om bord ikke blot kan øge Viborg HK´s awareness men også øge opmærksomheden og dermed kendskabet til vores samarbejdspartnere – hvilket igen leder til et bedre produkt for os´, fortæller Caroline Lyhne, VHK.

Jakob Harrestrup står bag det over 10 år gamle marketingbureau, Keydesign, og han glæder sig til at komme med ind i maskinrummet i håndboldklubben, hvor han er helt overbevist om, at han kan hjælpe klubben med at få mere ud af det stærke brand, Viborg HK, er:

´Vi glæder os til at arbejde med Viborg HK, og vi ser et stort potentiale i forhold til at arbejde med fans, sponsorer og øvrige samarbejdspartnere. Som bureau har vi den fordel, at vi har en bred vifte af kompetencer, og vi kan derfor sætte såvel digitale- som traditionelle discipliner i spil og på den måde eksekvere på en helhedsorienteret marketingstrategi´.

keydesign.dk