JKS - NY PARTNER I VIBORG HK

Vikar- og rekrutteringsbureauet JKS har netop indgået ny aftale med VHK. Kunde- og personalekonsulent Carina Vejlgaard Munkholm fortæller om baggrunden herfor:

´Det er tydeligt, at der sker noget i håndboldklubben i denne tid. Den øgede sponsortilgang, den øgede tilskuertilgang og den positive omtalte, der er omkring klubben i byen, betyder, at vi kiggede interesseret på den henvendelse, vi fik fra Viborg HK omkring muligheden for at lave en samarbejdsaftale. JKS har tidligere været sponsor i VHK, og vi glæder os meget til at vende tilbage til klubben.

Jeg glæder mig til at blive en del af erhvervsnetværket med både kampe og de mange andre aktiviteter, der laves, og selvfølgelig er det mit håb, at der igennem de nye relationer, jeg bliver en del af, på længere sigt vil kunne skabes forretning. I første omgang er det dog vores ønske om at bakke op om håndboldklubben, der har resulteret i en aftale´. 


Salgschef i Viborg HK, Malene Yding byder JKS velkommen:


´Det er en fornøjelse at byde JKS velkommen, og ikke mindst glæder det mig, at Carina Vejlgaard Munkholm bliver en aktiv den af erhvervsklubben, for det er altid dejligt med nye mennesker, der har lyst til at indgå i klubbens fællesskaber´. 

JKS har siden starten i 1995 udviklet sig til en af Danmarks største bemandingsvirksomheder. Ud over vikarforretningen, består JKS af Career, der løser rekrutteringsopgaver, Professionals, der har speciale i højt kvalificerede freelancere samt Assistance, der leverer personale til hoteller, kantine og restauration. Afdelingen i Viborg er blandt de ældste i JKS. Den åbnede i 2005 i Jernbanegade, hvor JKS havde til huse i mere end 15 år. De senere år har JKS boet på Lundborgvej med facade ud mod Vestre Ringvej. Om et år kan JKS fejre 20-års jubilæum i Viborg.

På billedet ses Carina Vejlgaard Munkholm, kunde- og personalekonsulent hos JKS A/S