Fitnessmentor styrker lokalsamfundet som ny sponsor for Viborg HK

Viborg HK har glæden af at præsentere Fitnessmentor som vores seneste samarbejdspartner og stolt sponsor. I et nyligt interview med Michael Schou, ejer af Fitnessmentor i Viborg, deler han sin entusiasme for at støtte lokalsamfundet og bidrage til klubbens succes.

Michael Schou udtrykker stolthed over at være blevet en del af Viborg HK's sponsorfamilie. Han lægger vægt på vigtigheden af at støtte lokalt og glæder sig over at have holdet som gæster i det lokalt ejede fitnesscenter.

Michael har tidligere været meget engageret i klubben som fysisk træner i tiden med fx. Jane Kolding og Susanne Munk Wilbek (tidl. Lauritsen). Han har fulgt klubben gennem op- og nedgangstider og bringer denne fortid med sig som en ekstra motivation for sit sponsorat.

Selvom Michael ikke længere er direkte involveret i træningen, åbner Fitnessmentor gerne dørene, når Viborg HK har brug for et sted at styrketræne.

’Den opbakning vi mærker i byen og ikke mindst det store antal nye samarbejdspartnere vi indgår aftale med, er selvsagt af meget stor betydning for os. Derfor lægger vi også gerne vores indkøbsaftaler lokalt, og i denne situation har det altså resulteret i at byens ligahold flere gange ugentligt fremover kan ses med sved på panden hos Fitnessmentor’, fortæller salgschef Malene Yding.

’Jeg er meget glad for at se Viborg HK blomstre i lyset af holdets seneste succeser, herunder kvalificeringen til Final4’ fortæller Michael. ’Jeg hører i det hele taget megen positiv feedback om Viborg HK fra erhvervsfolk, der træner i Fitnessmentor. Det understreger det stærke bånd, der er imellem klubben og det lokale forretningsmiljø’, siger han.

Fitnessmentor, der har været en del af Viborg i tre år, har etableret samarbejdsaftaler med adskillige lokale virksomheder. Både medarbejdere og ledelse deltager i træningsaktiviteter, og nogle virksomheder har endda indgået samlede pakkeaftaler.

Et særligt træk ved Fitnessmentor er tilstedeværelsen af seks certificerede trænere, der gratis står til rådighed på hverdage fra kl. 14-16. Dette initiativ giver virksomheder mulighed for at få skræddersyet hjælp til skader eller skræddersyede træningsprogrammer for deres medarbejdere.

Fitnessmentor og Viborg HK ser frem til et frugtbart samarbejde, hvor fokus på fællesskab og lokal forankring vil skabe positive resultater både på og uden for sportsbanen.