Et stærkt samarbejde med dybe rødder

Har du haft lejlighed til at bemærke vores tilstedeværelse på radioen? Hvis dette er tilfældet, så kan vi med stolthed takke Earvox, vores kreative partner, som står bag vores dynamiske radiospots.

Hos Earvox fremstår ekspertisen inden for kommunikation som en uomgængelig kraft, der formår at løfte dig op på ethvert medieplatform. De repræsenterer et alsidigt lyd- og filmstudie, der emmer af en dyb professionel tilgang.

Jesper Aagaard, grundlægger af Earvox, deler sine tanker herunder:

”Intet kommer af sig selv, og i Viborg er vi gode til at støtte op om hinanden. VI har den filosofi, at det man giver, får man tilbage. Og når man giver noget til VHK, får man noget andet tilbage på den måde. Og det der er godt for Viborg, er også godt for os. Derfor støtter vi Viborg HK. Håndbold er en stor del af Viborg, og har været det i mange år. Og jeg kan ikke forestille mig Viborg UDEN et håndboldhold, så derfor er det vigtigt, at vi støtter op”.

I Viborg HK er vi stolte af at have en samarbejdspartner som Earvox, der gør, at vores radiospots altid står skarpt, lyder det fra salgschef Malene Yding og tilføjer:

”Når vi arbejder sammen med Earvox, får vi det bedste ud af de annoncekroner, vi putter i radioreklamen, for når den lyd, vi sender ud i æteren, kommer fra Jesper Aagaard, er vi sikret et spot af høj kvalitet. Det tror vi på smitter af på vores brand, og den gode lyd er selvfølgelig også med til at skærpe lytterens opmærksomhed og dermed huske budskabet. Det er ligesom med en god sang, som vi også spidser ører til.

Desuden er Jesper yderst fleksibel, hvilket betyder meget for os, hvor det bestemt ikke er utænkeligt, at en kamp bliver flyttet e.l.”

Vi takker for samarbejdet!