Den Gyldne Okse ny partner i Viborg HK

´At turde prøve noget nyt og ikke være bange for forandringer og udfordringer – det er vejen frem´

-sådan siger indehaverne af Den Gyldne Okse, Rune og Niklas, og derfor var de også hurtige til at sige ja til en aftale med håndboldklubben. Den nye aftale indebærer bl.a., at flere af Viborg HK´s samarbejdspartnere kan glæde sig til en aften med smagsoplevelser fra den øverste hylde.

Det er første gang, Rune og Niklas indgår aftale med Viborg HK, og det er et partnerskab, de glæder sig til at se udfolde sig:

´Så meget går vi ikke op i håndbold, men vi går op i, at der er gode oplevelser i byen, og der formår Viborg HK at skabe. Klubben er samtidig et af de store brands, byen har, og vi kan jo høre på gæster udefra, at Viborg HK er noget, man kender. Derfor er vi også stolte over, at vi nu kommer tættere på klubben, og vi er glade for at det, som vi er rigtig gode til – at skabe gode madoplevelser – er noget, som VHK kan bruge i deres arbejde´.  

I Viborg HK ser man aftalen med Den Gyldne Okse som et ekstra lag til de traditionelle sponsorater, da denne aftale både giver Den Gyldne Okse en rigtig god synlighed i hallen, og samtidig får klubben noget ekstra, som man kan bruge til at knytte tættere relationer til nuværende og potentielle samarbejdspartnere:

´Den Gyldne Okse er jo en af de restauranter i byen, man besøger, når man vil have en virkelig god madoplevelse. Hele serveringen bærer præg af, at det er lagt mange kræfter i detaljer og kreativitet, og derfor er det også en restaurant, hvor man meget gerne vil invitere gæster med – og det gør vi, når vi fx har besøg fra større udenlandske klubber, agenter o.l.

Vi har desuden flere samarbejdspartnere, der ikke nødvendigvis kommer til håndbold i BIOCIRC Arena, men som stadig gerne vil møde nogle af de andre erhvervsfolk, vi har knyttet til klubben, og der kan Den Gyldne Okse danne nogle flotte rammer for sådan et partnermøde´, siger salgschef Malene Yding. Den Gyldne Okse har eksisteret siden 1993, og du finder Niklas og Rune i restaurantens køkken i det gule over 400 år gamle bindingsværkshus på St. Sct. Peder Stræde.