Danhostel Viborg indgår samarbejdsaftale med VHK

Lene Hviid har siden januar 2013 været leder af, og fra april 2014, ejer af Danhostel Viborg, der ligger i det smukke naturområde i Viborgs sydøstlige hjørne ved Vinkelvej.

I forbindelse med blandt andet Generation Handball ´s årlige event i Viborg, har der været en del håndboldfolk gennem tælleapparatet på vandrehjemmet. Det er på den baggrund, Lene Hviid nu har besluttet at indlede et mere formelt samarbejde med Viborgs professionelle håndboldvirksomhed. – Jeg har ikke så meget forstand på håndbold. Men med den udadvendte tilgang Viborg HK har til såvel det lokale som det nationale erhvervs- og organisationsliv, er jeg overbevist om, at vores samarbejde kan tiltrække nye kunder til Danhostel Viborg, lyder det fra Lene Hviid.

Og det med at få nye kunder ind på Danhostel Viborg, har Lene Hviid belæg for at tilbyde. – Ud over vore godt 100 sengepladser fordelt på 26 værelser, har vi her på stedet gode faciliteter til afholdelse af møder, sammenkomster og events af forskellige grad. Et af Danhostel Viborgs større kundesegmenter er konfirmationer og familiesammenkomster. Så den private del af kundemassen er får så vidt på plads. Men som skrevet vil det være optimal med flere arrangementer for erhvervslivet samt foreninger og organisationer.

Og Viborg HK har de facto taget det første skridt i den retning. – Vi har valgt at starte en ny tradition i Viborg HK. Fremover inviterer vi vore samarbejdspartnere og sponsorer til sommerafslutning. Første gang var i juni i år, hvor vi var samlet på Danhostel Viborg. Her fik vi en yderst lækker sommermenu, siger VHK salgschefen Malene Yding. På den baggrund giver hun de varmeste anbefalinger for brug af Danhostel Viborg.