Crone´s Malerfirma bruger VHK sponsorat til fælles oplevelser

Vi benytter vore sponsorfordele optimal. Så spontan lyder meldingen fra ægteparret Lena og Søren Crone, der via deres virksomhed Crone´s Malerfirma siden sæson 2007/2008 har brugt meget af deres fritid sammen med spillere og personalet hos Viborg Håndboldklub. – I de vilde dage hvor VHK spillede den ene sæson efter den anden på første klasse med deltagelse og vindere at alt hvad det var værd at vinde i europæisk damehåndbold, har vi turneret land og rige rundt sammen med holdet. De oplevelser vi har fået derigennem, kan der ikke fortælles positiv nok om, siger Lena og Søren Crone samstemmende.

Men de er samtidig enige om, at den yderst fornuftige økonomiske og sportslige målsætning Viborg HK har i dag, til fulde dækker deres forventninger til de mange spændende kampe de i den nye sæson kan se frem til i Biocirc Arena.

Ud over de gode personlige oplevelser har Lena og Søren Crone også erfaret, at deres investering i Viborg HK faktisk giver overskud. – Det netværk vi opbygger som sponsor for håndboldklubben giver de facto mange ordre til vores virksomhed. Det er rart, når vi erfarer, at en given ordre er på baggrund af vores engagement i byens håndboldflagskib, lyder det fra Lena og Søren Crone.

Det med positivt netværk og synlighed via Viborg HK kan klubbens salgschef Malene Yding nikke genkendende til. – Det er en bemærkning jeg ofte får, når jeg er på kundebesøg. Og det er jo netop én af de sponsorfordele vi forsøger at argumenter for, når vi arbejder på salgsfronten, siger Malene Yding, der samtidig er stolt af, at Crone´s Malerfirma nu for 17 sæson i streg fornyer samarbejdet med Viborg Håndboldklub.