ComVent ApS – ny partner i Viborg HK

ComVent ApS arbejder med ventilationsløsninger, og deres løsninger findes i over 7500 huse. En del af det overskud, der skabes igennem klimaforbedringerne, sender Jørgen Kalhave, direktør og indehaver i ComVent ApS, videre til lokalområdet, og Jørgen Kalhave har bl.a. været med til at sikre fundamenter for flere projekter med Luna Smil og senest også det nye Comedy House – og nu er ComVent altså også gået aktivt ind som partner i Viborg HK.

Opbakningen til byens håndboldkvinder kommer på baggrund af et ønske om at støtte et af Viborgs store sportsflagskibe siger Jørgen Kalhave:

´Viborg HK er jo en af byens stoltheder indenfor kultur, sport og fællesskab, og jeg synes, at jeg ser mange gode initiativer og en ny retning for klubben, og det vil jeg gerne honorere med vores opbakning. Desuden skaber det øgede antal tilskuere til hjemmekampene og hallens mange øvrige aktiveret en god arena for eksponering.

Det nye samarbejde glæder salgschef, Malene Yding:

´Det er ikke fordi ComVent med Jørgen Kalhave i spidsen har store armbevægelser og gør meget ud af det store engagement, de yder … men dybe lommer … det må man tilskrive ham, for kigger man lidt nærmere på, hvad de støtter op omkring, bliver det tydeligt, at kulturen og mærkesager, der sætter fællesskabet højt, har en stor betydning. Derfor er jeg også meget stolt over, at Jørgen Kalhave er blevet samarbejdspartner her i klubben, og jeg glæder mig til, at vi folder samarbejdet det ud på flere områder´.