Circle K forlænger Samarbejdet med Viborg HK- og giver flere fordele for sponsorer.

Vi er ekstremt glade for at meddele, at Circle K har valgt at forlænge deres sponsorat med Viborg HK.

Dette partnerskab er en kilde til kontinuerlig glæde og fordele for både Circle K, Viborg HK og vores værdsatte sponsorer.

Aftalen med Circle K har haft en positiv indvirkning på både klubben og vores samarbejdspartnere. Ikke kun har den øget branding og åbnet nye forretningsmuligheder for Circle K, men den har også givet vores sponsorer en ekstra fordelagtig prisaftale på brændstof, bilvask og endda el til deres køretøjer.

Der er styrke i antallet, og jo flere af vores sponsorer der drager fordel af Circle K's tilbud, desto større bliver besparelserne. Det er en ægte win-win-situation!

Per Munk, Senior Regional Sales Manager for Circle K, udtaler: "Sidste år opgraderede vi vores sponsoraftale med Viborg HK til en sølvpartneraftale, og den beslutning har vist sig at være helt rigtig. Vores partnerskab fungerer rigtig godt og har til fulde levet op til vores forventninger."

Malene Yding, Salgschef i Viborg HK, deler sin begejstring: "At Circle K opgraderede sin aftale sidste år var en stor tillidserklæring, og vi er glade for, at vi har kunnet leve op til den. At kunne tilbyde rabat på bilvask, brændstof, AdBlue og el til alle, der støtter Viborg HK, er selvfølgelig meget populært, og det er en fornøjelse at hjælpe med at udbrede kendskabet til Circle K."

Så er du en del af Viborg HK-familien og ønsker at drage fordel af disse besparelser hos Circle K, så tøv ikke med at kontakte Malene Yding på malene@vhk.dk. Det er en mulighed, du ikke vil gå glip af!