Café Baghuset indgår partnerskab med Viborg HK

Byens Bedste … prisen som Byens Bedste Café, Byens Bedste Kvindelige Ekspedient og Byens Bedste Takeaway er flere gange gået til Café Baghuset, og det er da også med en stor portion stolthed, at en af landets bedste håndboldklubber nu kan præsentere en større aftale med Café Baghuset.

Aftalen indebærer bl.a., at gæsterne i VIP-loungen flere gange i den kommende sæson vil få serveret mad fra den populære café, og det er noget, der har været stor efterspørgsel efter, fortæller salgschef Malene Yding:

´Vi er stolte over, at det er lykkes at indgå så stor en aftale med Café Baghuset, at de bliver madleverandører i VIP-loungen flere gange den kommende sæson.

Vi har ca. 300 samarbejdspartnere, der som et led i deres sponsorat til Viborg HK, har valgt at have adgang til erhvervsklubben, og derfor har vi mellem 250 – 300 gæster, der mødes og spiser inden hjemmekampene.

En aftale med Café Baghuset er noget, der virkelig bliver bemærket, for vores VIP-gæsterne ved godt, hvad caféen står for, og alle elsker jo en god madoplevelse, så mon ikke vi kan se på besøgstallet i loungen, når vi annoncerer, at det er Café Baghuset, der servere maden´.

Samarbejdsaftalen mellem Viborg HK og Café Baghuset kommer ikke kun erhvervsklubben til gode, og således får alle publikummer i hele sæson 2023/24 et godt tilbud på deres billet, og den eksponering er også med til at gøre aftalen attraktiv for caféen, fortæller Mathias Mythos, ejer af Café Baghuset:

´Viborg HK er et af byens sportslige stoltheder, og vi kan mærke, at klubben er inde i en god udvikling, og det vil vi gerne supportere. Vi nyder, når spillerne kommer på caféen, og vi glæder os til at forkæle klubbens erhvervsnetværket.

Aftalen giver os en god eksponering, og så giver den og også mulighed for at kommunikere et særligt tilbud ud til alle, der indløser en billet til arenaen. Vi ser en stor synergi i partnerskabets mange elementer, og vi glæder os til samarbejdet´.

Café Baghuset åbnede første gang i 2009, og udgør et stærkt hold med engagerede kokke og venlige, servicemindede tjenere, der arbejder sammen som en stor familie, uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres retter eller servicen.