Brink Transport indgår samarbejdsaftale med VHK

Siden 2019 har Brink Transport haft terminal med egen ledelse på Jegindøvej i Viborg. Som led i en mere lokal synliggørelse har Brink Transport nu har indgået en samarbejdsaftale med Viborg HK.

– Vore kollegaer i Viborg afdelingen er alle fan af Viborg Håndboldklub, siger adm. direktør og CEO André Hjorth Andersen. – På den baggrund var det ikke den sværeste beslutning at indgå en aftale med klubben. Vi skal selvfølgelig synliggøres i det midtjyske, så det lå lige til højrebenet at lave en promoverings set up der gør os synlige i Biocirc Arena samtidig med, at vi kan bruge samarbejdet med Viborg HK til diverse personalarrangementer, uddyber André Hjorth Andersen.

For Viborg HK ´s salgschef Malene Yding er det en fornøjelse at byde Brink Transport velkommen i klubben. – Jeg håber, at de får stor værdi af vores samarbejde. Brink Transport er jo en helt ny samarbejdspartner, og det er altid motiverende, når vi formår at tiltrække en ny partner. Ikke mindst glæder det mig, at Brink Transport ønsker at bruge håndboldoplevelsen til personalepleje. Det giver jo flere og mange nye i hallen, som igen er med til at bakke op om spillerne og skabe god stemning til ligakampene, siger Malene Yding.

Brink Transport glæder sig til at være sponser for VHK, og ser meget frem til et godt samarbejde med klubben.