Bilhuset Jørgen Laursen A/S står fast med opbakningen til byens håndboldflagskib

Siden 1965 har bilfirmaet Jørgen Laursen været en del af bybilledet i domkirkebyen, og i mange år har ejerne, og de fleste af firmaets ansatte, været trofaste tilhængere af Viborg Håndboldklub.


Denne linje er netop blevet bekræftet i forbindelse med sæsonstart 2023/2024.

– Jeg er utrolig glad for, at Jørgen Laursen A/S har forlænget deres engagement hos Viborg HK. Vi er inde i en opbygningsfase, og derfor betydet det ekstremt meget for os, at fundamentet af klubbens mangeårige og trofaste sponsorer er på plads, siger klubbens salgschef Malene Yding, der også glæder sig over, at samarbejdet med Jørgen Laursen A/S gør, at VHK-promoveringen tillige dækker nabobyen Skive, hvor Jørgen Laursen også driver et bilhus.

Ole Hansen og John Laursen, som udgør direktionen i virksomheden, er også tilfredse med den nye sponsoraftale.

– Vi har i denne sæson valgt at udvide vor aftale med Viborg HK, så vi nu er personlig sponsor for ungdomslandsholdsspilleren og nyansatte VHK profil Laura Borg. Med vores firmanavn på Laura Borgs spillerbanner og generel synlighed i Biocirc Arena samt i klubbens matchmagasin, får vi efter vores bedste overbevisning en skarpere profil omkring vore i forvejen kendte bilmærker Opel, Citroën, Fiat og Jeep, lyder det fra Ole Hansen.

Som skrevet driver Jørgen Laursen A/S bilhuse med autoriserede værksteder i såvel Viborg som Skive. Ud over salg af nye person- og varebiler har firmaet også et stort og velassorteret udbud på virksomhedens brugtbilshylde.