Beierholm har forlænget deres samarbejdsaftale med Viborg HK

Det er vigtigt for Beierholm i Viborg at støtte op om de gode oplevelser i domkirkebyen:

´Det bidrager Viborg HK som ét af byens sportslige flagskibe i særlig grad til. Vi er derfor glade for, at vi har forlænget og udvidet vores samarbejdsaftale med Viborg HK, som blandt andet medfører, at vi får mere synlighed i Biocirc Arena både før, under og efter kampafviklingen. Dermed fortsætter vi også med at få stor værdi ud af det netværk, der er samlet omkring Viborg HK´, fortæller Jacob Skals, statsautoriseret revisor og partner hos Beierholm i Viborg.

Salgschef Malene Yding glæder sig også over gentegningen med en af de trofaste samarbejdspartnere:

´Beierholm har jo været en del af klubben igennem mange år, og vi tager intet for givet, så derfor er det også glædeligt, når vi lander en god gentegning som denne.

Til den kommende sæson har vi drejet aftalen over på lidt mere målrettet B2B eksponering, og det håber jeg, at Beierholm kommer til at mærke, så aftalen - udover at bidrage til byens kultur og sport - også udmønter sig i øget efterspørgsel på de områder, de gerne vil sætte fokus på´.

Beierholm er en landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomhed, som foruden de traditionelle ydelser i form af revision, regnskab og skat også tilbyder en lang række andre ydelser såsom outsourcing, digitalisering og rapportering, bæredygtighed og CSR, erhvervsjura, rekruttering, corporate finance (køb/salg af virksomhed), forretningsudvikling, generationsskifte, IT-sikkerhed og meget mere.

Hos Beierholm i Viborg er der tre statsautoriserede revisorer og partnere. Foruden Jacob Skals udgøres partnerkredsen af Vivi Ruseng Hansen og Jørgen Jakobsen.

På billedet ses Jacob Skals, partner hos Beierholm i Viborg, og ligaspiller Laura Borg.