Andelskassen og Viborg HK i nyt partnerskab

Viborg HK har oplevet en rigtig god tilgang af nye partnere i sæson 2023/24, og selvom vi er godt inde i sæsonen, er interessen stadig stor. Nyeste skud på stammen af samarbejdspartnere er Andelskassen.

”I Andelskassen tror vi på, at alle har brug for gode relationer. Omkring håndbold er der et meget stærkt fællesskab, som danner rammen for at opbygge nogle gode relationer. Et fællesskab, som vi gerne vil være med til at støtte op om, styrke og udvikle, og jeg glæder mig til at komme i gang med samarbejdet,” fortæller erhvervskundechef Lisbeth Dalum Hansen, der også glæder sig til at komme til håndbold i hallen:

”Jeg kommer fra Stoholm, hvor håndbolden også har en stor plads i byen, og min familie og jeg har altid haft håndbold tæt ind på livet. Jeg ser frem til at blive en del af erhvervsloungen i Viborg HK – både at møde de andre og blive en del af fællesskabet i klubben, men bestemt også at være i hallen og se en masse fede kampe”.

Salgschef Malene Yding byder Lisbeth Dalum Hansen og Andelskassen i Viborg velkomne og glæder sig over den nye aftale:

´Når vi kan tiltrække en ny stor spiller som Andelskassen, gør det mig da rigtig stolt og glad. Der er mange banker i Viborg, og derfor var det vigtigt for Andelskassen at lave noget, der skiller sig ud – det har vi sat sammen, så jeg glæder mig til at folde det ud´.