Viborg ingeniørerne sætter sig på bagdelen

I sæsonen 2022/23 har Viborg Ingeniørerne endnu engang valgt at støtte op om Viborg HK, og derfor er det også fremover deres logo, man kan se bag på spillers shorts.

Administrerende direktør for Viborg Ingeniørerne, Kristian Stilling, er godt tilfreds med den eksponering, deres engagement i klubben giver. Han anerkender også den branding af byen og kommunen, som Viborgs grønne piger genererer, og derfor var han heller ikke i tvivl om, at Viborg Ingeniørerne er med en sæson mere:

´Vi oplever i disse år en stabil fremgang for Viborg Ingeniørerne A/S, som lige nu tæller ca. 60 dygtige rådgivere fordelt på kontorer i Viborg og Aalborg.

Det betyder, at vi er i gang med at udvide og forbedre vores kontor i Viborg, ligesom vi i efteråret flyttede vores kontor i Aalborg til nye, lækre og rummelige lokaler.

Vi er glade for at kunne give lidt tilbage til det lokalområde, vi virker fra, og vi er stolte over, at VHKs seje kvinder også næste år bærer vores logo på shortsene´. 

Udover tøjeksponering har Viborg Ingeniørerne også VIP-club medlemskab, og sponsoransvarlig Claus Vinther Sørensen er godt tilfreds med, at Viborg Ingeniørerne igen i næste sæson er en del af klubben:

´Vi er enormt stolte hver gang, vi kan forlænge et samarbejde med en eksisterende partner. Det er et tegn på, at vi gør noget rigtigt i Viborg HK, og at det bliver bemærket i omverden´, fortæller Claus Vinther Sørensen

Alle nyheder