Erhverv og Bolig Byg A/S – ny sølvpartner i VHK

Erhverv og Bolig Byg A/S forlænger og opgraderer sit sponsorat i Viborg HK. Et valg som

Jacob Riis Sørensen, direktør i Erhverv og Bolig Byg A/S, bl.a. begrunder med det udbytte, deres nuværende sponsorat har givet:

´Vi er glade for at være en del af klubben. Der er et godt sponsornetværk i Loungen, og jeg oplever, at Viborg HK har et professionelt set up i forhold til deres samarbejdspartnere, hvilket betyder, at et sponsorat giver langt mere end blot synlighed i hallen. At være sponsor i klubben har givet os en god eksponering i Viborg.

Det er vigtigt for os at være synlige, og når vi bygger så meget i Viborg og omegn, vil vi også gerne give noget tilbage til Viborg´.

´VHK har et fantastisk hold, som alle med interesse for håndbold i Danmark kender og er stolte af, og vi kommer ikke udenom, at det er et af Viborgs største brands.

Viborg HK betyder meget lokalt, så folk kigger her når de er på jagt efter en samarbejdspartner´.

I håndboldklubben glæder man sig over den nye aftale, og lægger vægt på, at hvert partnerskab har en stor betydning for både drift og fremtid:

´I Viborg HK er vi glade for det samarbejdet med Erhverv og Bolig Byg A/S, som både har forlænget og udvidet deres sponsorat til Viborg HK. Det siger sig selv, at en sølvpartneraftale er vigtig. Det er både signalet i, at en sponsor har været så tilfredse med samarbejdet, at de har lyst til at udvide, og så er der den økonomiske del, som betyder meget for en klub, der stort set lever af sponsorater´, fortæller Caroline Lyhne Hansen, Kommerciel chef

Erhverv og Bolig Byg A/S er totalentreprenør og hovedentreprenør indenfor bolig- og erhvervsbyggeri i Øst-, Midt og Nordjylland.