Viborg HK og Boligselskabet Sct. Jørgen forlænger samarbejdet

Viborg HK og Boligselskabet Sct. Jørgen har forlænget deres samarbejdsaftale og vil også fremadrettet stå sammen om at fremme de gode muligheder i Viborg. Dette til interesse for Boligselskabet Sct. Jørgens lejere og borgere i Viborg.

Samarbejdet mellem Viborg HK og Boligselskabet Sct. Jørgen har været stærkt i mange år, og glæden over at kunne forlænge i yderligere en sæson er til at spore hos begge parter.

-  Vi er rigtig glade for, og stolte over, at forlænge samarbejdet med Boligselskabet Sct. Jørgen. De er en meget engageret partner, der gladelig byder ind med sparring eller hjælp. De har blandt andet en vigtig andel i vores succesfulde samarbejde med det kinesiske håndboldforbund, som bor i Boligselskabet Sct. Jørgens boliger, når de er i Danmark, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.  

En beslutning taget med hjernen og hjertet

Hos Boligselskabet Sct. Jørgen er det vigtigt at engagere sig i de tiltag, der fremmer Viborg og skaber oplevelser i byen. Samtidig skaber Viborg HK, som et af Viborgs absolutte fyrtårne, gode muligheder for eksponering lokalt og nationalt.

- Vi har den filosofi, at vi som boligudlejer selv skal være med til at sikre, at Viborg er et godt sted at bo. Derfor engagerer vi os i de lokale partnere som er med til at skabe liv og udvikling i vores Kommune, siger Udlejningschef Søren Christiansen og fortsætter,

- Samtidig oplever vi til stadighed større konkurrence på lejeboligmarkedet, og for os er det en afgørende faktor, at vi kan konkurrere med byens øvrige udlejere. Derfor er vores markedsføring nøje tilrettelagt ift. hvor vi opnår størst synlighed og samtidigt kan give noget tilbage til vores lejere.

 

Alle nyheder