Naturli’ Foods ny samarbejdspartner i Viborg HK

 

Naturli’ Foods ny partner i Viborg HK

opskriften på et bæredygtigt samarbejde

Viborg HK og Naturli’ indgår samarbejde for at højne den grønne dagsorden. Det midtjyske ligahold, Viborg HK, har en klar mission på og udenfor banen. På banen stræbes der efter et nå guldet, hvorimod det er den grønne dagsorden der fylder udenfor banen. Viborg HK vil være Verdens Grønneste Klub, og Naturli’ Foods er med på rejsen, som ny bronzepartner i Viborg HK.

- Samarbejdet med Viborg HK er helt oplagt. Vi er to parter med samme klare ambition: Vi vil gerne bidrage til en grønnere verden, og vi knokler for at opnå store resultater. Faktisk betyder det rigtig meget for moder jord, hvad vi hver især putter i munden. I mange år hed det sig, at kød på tallerkenen var en forudsætning for at opnå store sportslige resultater. Resultaterne fra mange topidrætsfolk, som har valgt smagen af en grønnere fremtid, viser, at det er en skrøne. Samarbejdet med Viborg HK vil være med til at understrege den grønne dagsorden – også på middagsbordet, siger Henrik Lund, CEO Naturli’ Foods.

Naturli’ Foods har sat sig i førersædet og gentænkt, hvordan forbrugerne kan spise mere bæredygtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten og, vigtigst af alt, smagen. Det er der kommet et evigt voksende sortiment af madvarer ud af - lavet af de fineste råvarer fra naturen. Væk er mælkeprodukter og kød fra dyr, der i stedet erstattes af råvarer fra naturen, inkl. ærter, mandler, kokos og ris. Alt dette i bestræbelserne på at skabe bæredygtig kost, der samtidig passer godt på dyrene. Og netop bæredygtigheden er et af de elementer, der har skabt grobunden for et stærkt samarbejde mellem Viborg HK og Naturli’ Foods.

- I Viborg HK arbejder vi stålfast på at blive Verdens Grønneste Klub, og skal vi lykkes med det, er det vigtigt, at vi skaber samarbejde med nogle af de nationale og internationale virksomheder, der går forrest på området. Naturli’ Foods er et oplagt valg, da de er frontrunners på madvarer med tanke på miljøet. Vi glæder os til samarbejdet, og til at se, hvor langt vi sammen kan drive den grønne dagsorden, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Samarbejdet mellem Viborg HK og Naturli’ Foods er blandt andet synliggjort ved logo på den velkendte grønne trøje.

Alle nyheder