Viborg HK trækker i arbejdstøjet med ny samarbejdspartner

Corona virus har haft en stor indvirkning på de danske håndboldklubber og i Viborg HK er de fleste medarbejdere og alle spillere fortsat hjemsendt. Men det er på trippende fødder, for klubben står klar til at trække i arbejdstøjet så snart det er muligt og en ny sæson banker på døren. Og opstarten på den nye sæson bliver med en ny samarbejdspartner i ryggen, da F. ENGEL K/S arbejdstøj er blevet ny samarbejdspartner i Viborg HK Aps. F. ENGEL K/S har ikke tidligere været tilknyttet Viborg HK som samarbejdspartner, men ser store muligheder for eksponering og større synlighed gennem Viborg HKs brand.

- Vi glæder os til at arbejde sammen med en professionel international håndboldklub – og at vi med dette samarbejde kan være med til at støtte klubben i deres videre forløb. Vi forventer naturligvis også at få en god eksponering i både ind- og udland overfor lige præcis det publikum, som også rammer ned i vores målgruppe, og ikke mindst at blive en del af det stærke sponsornetværk der er omkring Viborg HK, fortæller Tom Hedegaard, salgsdirektør hos F. ENGEL K/S.

Samarbejdsaftalen er en to-årig aftale, og hos Viborg HK er der stor glæde over at bringe en international partner til klubben. F. ENGEL K/S blev grundlagt i 1927 og producerer og afsætter foruden arbejdstøj også Deerhunter jagttøj, Sunwill herretøj og IN-CA Bukser. Hos Viborg HK er glæden over det nye samarbejde stor:

- F. ENGEL er en veletableret international virksomhed, der leverer høj kvalitet på deres område. Præcis som i Viborg HK, arbejder F. ENGEL for at være førende på deres felt, og det skaber et rigtig godt fundament for vores samarbejde. Samtidig har de fokus på bæredygtighed, hvilket går rigtig godt i spænd med vores ambition om at blive verdens grønneste klub, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK og fortsætter:

- Ambitionsniveauet i Viborg HK er rigtig højt for den kommende sæson, hvor vi skal ud og vise os frem i Europa og den danske liga. Der er rigtig gode muligheder for eksponering gennem vores brand, og vi glæder os til at være med til at løfte salget af F. ENGELs produkter. Vi er klar til at trække i arbejdstøjet, slutter Jørgen Hansen.