VIBOCOLD forlænger aftale om arenanavn

 

Viborg HK’s hjemmebane hedder fortsat VIBOCOLD Arena

Viborg HKs hjemmebane vil også de kommende år hedde VIBOCOLD Arena. Det står klart efter klubben og Vibocold har skrevet under på en to-årig forlængelse af arena-navnet med virkning fra den 1. juli, 2020.

Vibocold er markedsleder i Danmark på Plug-In møbler til både køl, frys og varme-regulerings-produkter. Virksomheden skaber med sine løsninger en perfekt præsentation - og optimal opbevaring - af produkter, der kræver temperaturregulering.

Med afsæt i sit store produktsortiment, servicerer Vibocold anerkendte kunder som Royal Unibrew, Dagrofa (Meny, Spar, Min Købmand), Arla m.fl., samt en lang række kunder indenfor hotel, restaurant og kantiner. Samarbejdet med kunderne styrkes gennem optimering af løsningerne via rådgivning, inspiration og de mange services, som Vibocold yder til sine kunder.

Siden 2017 har Vibocold lagt navn til Viborg HKs hjemmebane, VIBOCOLD Arena, som har lagt gulv til store sejre, internationale opgør og medaljejagt.

At samarbejdet fortsætter i yderligere to sæsoner, skaber glæde i Viborg HK.

- Vi er rigtig glade for fortsat at kalde vores hjemmebane VIBOCOLD Arena. Der hersker ingen tvivl om, at en god hjemmebane kan skabe resultater i sportens verden, og som en af sportens mest kendte brands er det vigtigt at have en stærk hjemmebane. Det har vi i VIBOCOLD Arena, som blot styrkes af at have et internationalt navn. Vibocold er ligesom Viborg HK et stærkt brand i sin branche og sammen står vi stærkt i jagten på medaljer og videre vækst. Det er vi stolte af, siger Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Hos Vibocold er glæden over forlængelsen også stor.

- Samarbejdet med Viborg HK afspejler den stolthed vi som Vibocold føler, for klubbens stærke og professionelle tilgang til sporten. Det udtrykker på bedste vis den selvsamme tilgang, som vi i Vibocold har som virksomhed. På godt ”Jysk” kan det bedst siges, at samarbejdet med Viborg HK og oplevelserne, der skabes i VIBOCOLD Arena, er ”More than cool!”, siger Claus Henriksen, salgsdirektør i Vibocold.

 

Alle nyheder