Viborg HK skaber værdi for sponsorer

Viborg HKs fordelskoncept, Viborg HK Fordele, er en add-on-mulighed til alle nuværende samarbejdspartnere i Viborg HK. Med Viborg HK Fordele kan Viborg HKs netværk af samarbejdspartnere fremover opnå rabatter og fordele inden for forskellige kategorier, hvis de ønsker at benytte en eller flere af de partnere der er med i Viborg HK Fordele.

Blandt disse partnere er RedOffice Konpap A/S, der er totalleverandør til virksomheder, og tilbyder et bredt sortiment indenfor kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, husholdning og forfriskninger. RedOffice Konpap A/S har butikker i Viborg, Thisted og Vejle.

Med mere end 20 års erfaring på området er det en erfaren partner, der nu tilbyder fordele og rabatter til Viborg HKs samarbejdspartnere, og det skaber glæde i Viborg HK.

- Vi er stolte af at tilføre endnu en landsdækkende partner til Viborg HK Fordele, som jo er et koncept vi har startet for at skabe yderligere værdi for vores nuværende samarbejdspartnere. RedOffice Konpap A/S er gået all-in på vores koncept og har skabt en masse flotte fordele for vores samarbejdspartnere, så de fremadrettet kan spare på nogle af de produkter, de er afhængige af i hverdagen. Derfor håber vi også, at vores samarbejdspartnere vælger at benytte sig af Viborg HK Fordele og dermed drage nytte af blandt andet RedOffices’ flotte pakke, siger Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Blandt de tilbud, RedOffice Konpap A/S giver Viborg HKs nuværende samarbejdspartnere er blandt andet en garanti på bedste pris af det samlede køb.