Circle K er fordelspartner i Viborg HK

Viborg HK har for nylig lanceret et nyt fordelskoncept, Viborg HK Fordele, som er en add-on-mulighed til alle nuværende samarbejdspartnere i Viborg HK. Med Viborg HK Fordele kan Viborg HKs netværk af samarbejdspartnere fremover opnå rabatter og fordele inden for forskellige kategorier, hvis de ønsker at benytte en eller flere af de partnere der er med i Viborg HK Fordele.

Circle K er første partner i Viborg HK Fordele, og tilbyder Viborg HKs samarbejdspartnere eksklusive muligheder for Viborg HKs samarbejdspartnere at opnå økonomisk gevinst. Samtidig vil de virksomheder, der benytter sig af Viborg HK Fordele kunne viderebringe rabatter til deres ansatte, der dermed også drager fordel af konceptet.

Glæden over at præsentere en national virksomhed til Viborg HK Fordele er stor, og om Circle K siger Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK:

- Vi er stolte af at levere et nyt fordelskoncept til vores samarbejdspartnere. At en stor national virksomhed som Circle K vælger at involvere sig og give tilbud til vores samarbejdspartnere er blot en blåstempling af konceptet, som vi håber, vores samarbejdspartnere vil tage godt imod, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Circle K’s tilbud til Viborg HKs samarbejdspartnere inkluderer rabat på brændstof, vask og kør-videre-produkter. Derudover vil samarbejdspartnere kunne få fingrene i Circle K’s Europa/Routex kort, der virker i 32 lande og på 20.000 stationer – inkl. stationer, der opfylder lastbilers behov.