Erhverv og Bolig Byg A/S ny samarbejdspartner i Viborg HK

Viborg HK udvider holdet, og har indgået samarbejde med Erhverv og Bolig Byg A/S. Entreprenørfirmaet med hovedsæde i Randers er ny sølvpartner i klubben, og har skrevet under på en to-årig aftale.

- Erhverv og Bolig Byg A/S støtter Viborg HK fordi vi vil sporten, og gerne vil støtte op omkring det lokale sammenhold mellem sporten og erhvervslivet. Viborg HK er ”STORT” ikke kun i Viborg, men i hele Danmark og det vil vi gerne være en del af, siger indehaverne af Erhverv og Bolig Byg A/S, Jacob Riis Sørensen og Christian Paulsen samstemmende.

Erhverv og Bolig Byg A/S er en nystartet entreprenørvirksomhed, men ejerne er langt fra nye i faget. Erhverv og Bolig Byg A/S blev etableret i starten af 2019, som en udbygning af samarbejdet mellem Christian Ringsted Paulsen og Jacob Riis Sørensen.

Erhverv og Bolig Byg A/S fokuserer geografisk på Øst-, Midt- og Nordjylland og opfører bolig- og erhvervsbyggerier i Total-, Hoved- og Storentrepriser.

- Det glæder os altid, når vi finder formlen på et stærkt samarbejde med nye partnere. Erhverv og Bolig Byg A/S deler mange af de samme karakteristika som Viborg HK. Vi har en velkendt historie bag os, men har i denne sæson skulle samle et nyt hold med flere nye spillere. Erhverv og Bolig Byg A/S har også en flot historik med Byggeselskabet Paulsen A/S, og det er den historik, de nu har bygget videre på med deres nye ”hold”, Erhverv og Bolig Byg A/S, siger direktør i Viborg HK Jørgen Hansen.

Samarbejdet mellem Viborg HK og Erhverv og Bolig Byg A/S er trådt i kraft og vil løbe frem til sommeren 2021.

Alle nyheder