Viborg HK og Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S stiller i stærkeste opstilling

Den traditionsrige håndboldklub, Viborg HK kan i dag offentliggøre en to-årig aftale med Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S, der fremover er bronzepartner i klubben.

Mange års erfaring taler sit tydelige sprog, og Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S har kunder i mere end 50 forskellige brancher. Opgaverne spænder vidt, og Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S har specialister på alle områder inden for regnskab, skat og revision. De stiller altid med stærkeste hold.

- Vi er rigtig stolte af at samarbejde med Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S, der ligesom Viborg HK sætter en ære i at stille med stærkeste mandskab i alt vi gør. Med deres erfaringer og kompetencer har Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S trukket anførerbindet på armen, hvilket går fint hånd-i-hånd med deres sponsorat i Viborg HK, der inkluderer spillersponsorat af vores anfører, Carin Strömberg, fortæller Anette Pedersen, sponsoransvarlig i Viborg HK.

Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S hjælper til dagligt store såvel som små virksomheder og er lokalt forankret i Viborg. Dette er også en af grundende til, de er bronzepartner i Viborg HK.

- Vi er glade for at kunne støtte op om sporten i Viborg og i særdeleshed omkring Viborg HK, siger Lars Olsen, Registreret Revision hos Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S.