Et bæredygtigt samarbejde skydes i gang

BE Installationer og Viborg HK’s værdier lægger grunden for et godt samarbejde

Bæredygtighed og grønne værdier er blot ét af samlingspunkterne for BE Installationer og Viborg HK, der har indgået samarbejde for de kommende sæsoner.

- Ambitionsniveauet er højt i Viborg HK, både på og uden for banen, hvor vi drømmer om Guld og Grønne skove. Det er en drøm som kræver opbakning fra samarbejdspartnere og fans, og derfor er vi også rigtig stolte af at kunne forlænge samarbejdsaftalen med BE Installationer, der ligesom Viborg HK tør drømme stort og arbejde ud fra et ambitiøst værdisæt, fortæller Anette Pedersen, sponsoransvarlig i Viborg HK.

BE Installationer udfører el-installation, reparationer og service for private, offentlige institutioner samt erhvervs- og industrikunder i hele Danmark, men er samtidig stærkt forankret i det midtjyske, hvor BE Installationer er en af de største udbydere i branchen. Denne position søger virksomheden at udnytte til at bakke op om de kræfter, der gavner lokalsamfundet og dets udvikling; her i blandt Viborg HK.

- Vi bakker op om Viborg HK, fordi det er vigtigt for os, som lokal virksomhed, at støtte den lokale sport. Viborg HK er med til at sætte Viborg på landkortet, og det vil vi gerne hjælpe med. Samtidig er vi rigtig glade for at være en del af det netværk, der er omkring klubben. Nok er vores logo blåt, men vores hjerter er grønne, fortæller Brian Bryrup, driftschef hos BE Installationer.

Samarbejdsaftalen mellem Viborg HK og BE Installationer er blandt de større, og el-installatøren er frem over bronzepartner i klubben. Samtidig er virksomheden spillersponsor for Kristina Jørgensen, hvilket er synliggjort i hallen på spillerbanner og papfigurer.